Warme voeten mat 40x60 cm 45W-60w, antraciet 230Volt

€ 57,95
Op voorraad
SKU
L_50482
Levertijd: 1-3 werkdagen

De schloss warme voeten matten zijn de oplossing voor de koude voeten. De warme voeten matten zijn eenvoudig in gebruik.

Het is een comfortabele, energiezuinige en gezonde manier om je voeten warm te houden in koudere omstandigheden
De infraroodstraling verwarmt niet de lucht, maar je lichaam direct. Je voeten nemen de straling op en voelen dan lekker warm aan, waardoor dit ook de rest van je lichaam verwamrd.

De stekker in het stopcontact de aan/uit schakelaar omzetten en ze zijn klaar voor gebruik. Omdat deze voeten matten ook nog relatief licht qua gewicht zijn kunnen de voeten matten prima gebruikt worden op nadere plekken dan alleen in huis.

De voeten matten zijn ook uitermate geschikt als warme voeten mat in de caravan. Pas wel op met Vinyl vloeren!! en plaats geen zware voorwerpen op de mat, zoals tafels, stoelen, banken en dergelijke.

Levertijd: 1-3 werkdagen

De schloss warme voeten matten zijn de oplossing voor de koude voeten. De warme voeten matten zijn eenvoudig in gebruik. De stekker in het stopcontact de aan/uit schakelaar omzetten en ze zijn klaar voor gebruik.
Het is een comfortabele, energiezuinige en gezonde manier om je voeten warm te houden in koudere omstandigheden De infraroodstraling verwarmt niet de lucht, maar je lichaam direct. Je voeten nemen de straling op en voelen dan lekker warm aan, waardoor dit ook de rest van je lichaam verwarmd.
Omdat deze voeten matten ook nog relatief licht qua gewicht zijn kunnen de voeten matten prima gebruikt worden op nadere plekken dan alleen in huis. De voeten matten zijn ook uitermate geschikt als warme voeten mat in de caravan. Pas wel op met Vinyl vloeren!! en plaats geen zware voorwerpen op de mat, zoals tafels, stoelen, banken en dergelijke.

ZIJN NIET GESCHIKT VOOR VINYL VLOEREN

Constructie & specs:
- Afmeting 40x60cm
-Synthetisch materiaal (brandwerend)
-Aansluitspanning 230Vac
-400W/m2, 45~60W
-Carbon verwarmingselement (infrarood) met een hoog rendement
-Verwarmingselement carbon
-2 aderig snoer, 0.75mm2 voorzien van stekker en aan uit schakelaar.
-CE, EN normering.

Levertijd: 1-3 werkdagen
Meer informatie
Vermogen 45 Watt~60 Watt
EAN 0710663174146
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.