Ecaros elektrische infrarood haard, 650 watt

€ 3.750,00
Op voorraad
SKU
ECA-FP650
Levertijd: 1 tot 3 weken

Ecaros elektrische infrarood haard, 650 watt

Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met deze elektrische haard van Ecaros. Deze moderne en gebruiksvriendelijke haarden bieden niet alleen de charme van een echt vuur, maar ook het gemak van elektrische verwarming. De elektrische haarden maken gebruik van geavanceerde infrarood stralingstechnologie om een aangename warmte te verspreiden in ruimtes van 5 à 8 vierkante meter.

Duurzaamheid

Deze elektrische haarden zijn perfect voor de mensen die houden van de sfeer die een haard geeft, maar die tegelijkertijd niet willen vervuilen. Deze haarden geven namelijk nog steeds sfeer, maar dan met minder de vervuiling en zonder dat er vaak bomen om gehakt moeten worden voor brandhout. Ook is de afwezigheid van hout een voordeel voor het gemak.

Efficiënte verwarming met infraroodstraling

De elektrische haard maakt gebruik van infraroodstraling om de omgeving op te warmen. Dit zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van de warmte, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. De infraroodstraling verwarmt objecten en mensen direct, zonder de lucht in de kamer uit te drogen. Dit maakt het ideaal voor het creëren van een comfortabele omgeving, zelfs tijdens koudere seizoenen.

Compact en ruimtebesparend ontwerp

Met zijn compacte formaat past de elektrische haard perfect in kleinere ruimtes. Of je nu een appartement, studio of kantoor hebt, deze haard neemt minimale ruimte in beslag. Hierdoor is het een ideale verwarmingsoplossing voor beperkte ruimtes.

IP21-classificatie voor veilig gebruik

Onze elektrische haard is voorzien van een IP21-classificatie, wat betekent dat het beschermd is tegen het binnendringen van vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm en druppels water die verticaal vallen. Dit zorgt voor een veiliger gebruik in verschillende omgevingen. Je kunt met een gerust hart genieten van de warmte en de sfeer die de haard biedt, wetende dat het voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Ontdek de voordelen van een elektrische haard

Met een elektrische haard haal je niet alleen warmte, maar ook gezelligheid en comfort in huis. Geniet van de realistische vlammen, het gemak van elektrische verwarming en de ruimtebesparende eigenschappen. Verrijk je leefruimte met een elektrische haard en creëer een knusse en aangename omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Levertijd: 1 tot 3 weken
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ecaros elektrische infrarood haard, 650 watt

Technische gegevens:

Vermogen: 650 Watt
Voltage: 1/N/PE 230 V
Formaat: 117,2 x 65,2 x 10,1 cm
Voorzijde: Infrarood glas
Model: Elektrische openhaard
Kleur: Antraciet
Oppervlakte: Zijde-mat
Frequentie: 50 Hz
Bescherming: IP 21
Klasse: I
Techniek: Infrarood glas
Aansluitkabel: 2 x 850 mm, zwart
Schukostekker: Nee
Keuring: CE

Levertijd: 1 tot 3 weken

Meer informatie

Meer informatie
Vermogen 650 Watt
EAN 0710663208971
Kleur Antraciet
Capaciteit Max 8 m2
IPWaarde IP 21