Ecaros foto print metalen infraroodpaneel 1000 watt, mogelijk om zelf een foto te kiezen

€ 1.049,00
Op voorraad
SKU
BIECA0615-1000-C
Levertijd: 1 tot 6 weken

Ecaros foto print metalen infraroodpaneel 1000 watt, mogelijk om zelf een foto te kiezen

Het Ecaros metalen verwarmingspaneel is een duurzame manier van verwarmen door de elektrische werking. Verder is het een geweldige combinatie van functionaliteit en personalisatie. Dit hoogwaardige paneel stelt je in staat om een unieke foto op het oppervlak te zetten, waardoor je jouw ruimte een persoonlijke touch kunt geven. Of het nu een prachtig landschap, een dierbare herinnering of een artistieke creatie is, het Ecaros infraroodpaneel brengt jouw interieur tot leven. Let wel op, doordat deze infraroodpanelen op maat gemaakt moeten worden is er geen mogelijkheid voor het op retour sturen van dit product. De fabrieksgarantie is wel geldig.

Plaatsing

Met een IP44-classificatie is dit paneel bestand tegen stof en vocht, waardoor het zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Het infraroodpaneel is bedoeld om gemonteerd worden aan een wand. Of je nu je woonkamer, kantoor, serre of terras wilt verwarmen, dit paneel is de ideale keuze. Zelfs in een badkamer misstaat het infraroodpaneel niet. Met een verwarmingscapaciteit van 13 tot 18 vierkante meter biedt het Ecaros infraroodpaneel een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling in elke ruimte. Geniet van een comfortabele en gezellige omgeving, ongeacht het seizoen.

Bij de aanschaf van dit paneel krijg je ook een handige aansluitkabel van 185 cm meegeleverd. Dit maakt de installatie eenvoudig en flexibel, zodat je het paneel kunt plaatsen waar je maar wilt. Ervaar de voordelen van een gepersonaliseerd infraroodpaneel en geniet van de aangename warmte die het Ecaros metalen infraroodpaneel biedt. Verfraai je leefruimte en creëer een unieke sfeer met dit innovatieve verwarmingspaneel. Bestel vandaag nog en laat jouw foto stralen op het Ecaros infraroodpaneel!

Upload uw foto of stuur via mail naar: info@durensa.nl met uw ordernummer

Levertijd: 1 tot 6 weken

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, gif, jpeg

Maximale breedte afbeelding: 5000 px.

Maximale hoogte afbeelding: 5000 px.

Welltherm 1000 Watt metalen infrarood verwarmingspaneel met foto print (eigen foto)

Technische gegevens:

Vermogen: 1000 Watt
Spanning: 230 Volt
Stroomsterkte: 4.35 A
Gewicht: 17 kg
Afmetingen: 59,2 x 149,2 x 1,7 cm
IP Waarde: IP 44
Aansluiting: 185 cm snoer met stekker
Materiaal: Metaal
Merk: Ecaros
Kleur: Foto (oftewel de kleur is afhankelijk van de foto)
Garantie: 3 Jaar
Capaciteit: 13 à 18 m²
Herkomst: Duitsland

Levertijd: 1 tot 6 weken
Meer informatie
Vermogen 1000 Watt
EAN 0710663208759
Kleur Foto
Capaciteit Max 18 m2
IPWaarde IP 44
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.