Welltherm infrarood verwarmingspaneel 330 Watt RAL kleur

€ 795,00
Op voorraad
SKU
FARPB0330
Levertijd: 1 tot 6 weken

Elektrische metalen infraroodpaneel 330 Watt RAL kleur kiezen, Welltherm verwarmingspaneel

Op zoek naar een efficiënte en stijlvolle manier om een ruimte optimaal te verwarmen? Dan is dit infraroodpaneel de perfecte oplossing voor jou. Met een IP-waarde van 44 biedt dit paneel uitstekende bescherming tegen stof en vocht, waardoor het geschikt is voor diverse omgevingen. Onder deze omgevingen zitten normale ruimtes als woonkamers, keukens en kantoren, maar ook ruimtes zoals badkamers.

Kleur

Wat het metalen Welltherm infraroodpaneel echt uniek maakt, is de mogelijkheid voor klanten om zelf de kleur te kiezen als RAL kleur. Dit is dan het liefst een RAL code en die kunt u zelf opgeven. Hierdoor kun je het paneel volledig laten opgaan in je interieur of juist laten opvallen als een decoratief element. De keuze is aan jou, zodat je kunt genieten van een optimaal verwarmde ruimte zonder concessies te doen aan de stijl. Doordat het product op maat moet worden gemaakt is het niet mogelijk om het product op retour te sturen. De farbrieksgarantie geldt wel.

Naast de aanpasbare kleur biedt het infraroodpaneel ook energiebesparing. Het verwarmt objecten direct, waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van de lucht. Dit resulteert in lagere stookkosten en een efficiënter energieverbruik, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

Benut de voordelen van het metalen infraroodpaneel en ervaar de optimale verwarming en aanpasbare kleur. Met het RAL infraroodpaneel creëer je een warme en sfeervolle omgeving waarin je optimaal kunt genieten.

Welltherm

Welltherm metalen infrarood verwarmingspanelen bieden een geavanceerde en efficiënte manier om ruimtes te verwarmen. Deze panelen maken gebruik van infraroodstraling om warmte direct aan objecten en mensen in de kamer af te geven, waardoor een comfortabele en gelijkmatige warmte wordt gecreëerd. Met een slank ontwerp en hoogwaardige materialen passen ze perfect in verschillende interieurs, of het nu gaat om woningen, kantoren of commerciële ruimtes.

De voordelen van Welltherm metalen infrarood verwarmingspanelen zijn divers. Ten eerste bieden ze een energiezuinige verwarmingsoplossing, omdat ze alleen de objecten in de kamer verwarmen, wat resulteert in minder warmteverlies en lagere energiekosten. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren en vereisen ze geen onderhoud, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn op lange termijn.

Verder zijn deze panelen volledig stil in gebruik en produceren ze geen luchtcirculatie, wat ideaal is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Bovendien kunnen ze worden aangestuurd met behulp van moderne thermostaten voor nauwkeurige temperatuurregeling en comfort op maat.

Met een lange levensduur en milieuvriendelijke eigenschappen dragen Welltherm metalen infrarood verwarmingspanelen bij aan een duurzamere verwarmingsoplossing voor elk type ruimte.

.

 
  Label A++/A+ Label A+/A Label A/B Label B/C/Badkamer
Welltherm 15-20 Watt M3 25-30W M3 30-35Watt M3 35-40Watt M3

Installatie

Als specialist van elektrische verwarmingssystemen weet Durensa® als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de juiste installatie van de diverse verwarmingssystemen. Onze ervaring leert ons dat elke woning en elk bedrijf een andere logistiek van aansluiten vraagt. Dit geldt zeer zeker bij oudere woningen waar wij regelmatig aansluitingen treffen die nog van voor de 70-tiger jaren stamt. Wij raden u dan ook aan om de installatie door ons of door en ander gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren.

Onze medewerkers hebben ervaring met deze vraagstukken en kunnen deze desgewenst ook voor u oplossen.

Levertijd: 1 tot 6 weken

Maximum 10 characters

Elektrische infrarood verwarmingspaneel paneel 330 RAL kleur

Op zoek naar een efficiënte en stijlvolle manier om een ruimteoptimaal te verwarmen? Dan is dit infraroodpaneel de perfecte oplossing voor jou. Met een IP-waarde van 44 biedt dit paneel uitstekende bescherming tegen stof en vocht, waardoor het geschikt is voor diverse omgevingen. Onder deze omgevingen zitten normale ruimtes als woonkamers, keukens en kantoren, maar ook ruimtes zoals badkamers.

Kleur

Wat het metalen Welltherm infraroodpaneel echt uniek maakt, is de mogelijkheid voor klanten om zelf de kleur te kiezen als RAL kleur. Dit is dan het liefst een RAL code en die kunt u zelf opgeven. Hierdoor kun je het paneel volledig laten opgaan in je interieur of juist laten opvallen als een decoratief element. De keuze is aan jou, zodat je kunt genieten van een optimaal verwarmde ruimte zonder concessies te doen aan de stijl. Doordat het product op maat moet worden gemaakt is het niet mogelijk om het product op retour te sturen. De farbrieksgarantie geldt wel.

 • Vermogen: 330 Watt
 • Volt: 230
 • Spanning: 1.43Amp
 • Gewicht 7,8 kg
 • Afmetingen 59,2 x 59,2 x 1,7 cm
 • IP Waarde IP 44
 • Materiaal Metaal
 • Kleur RAL kleur
 • Garantie 5 Jaar
 • Capaciteit: Max 7 m²
 • Herkomst Duitsland
 • Voorzijde: Metaal, poedercoating
 • Model: Metaal
 • Oppervlakte: Zijde-mat
 • Frequentie: 50 Hz
 • Klasse: I
 • Techniek: ESHC (entire surface heat conductor)
 • Aansluitkabel: 1850 mm, wit
 • Schukostekker: Ja - Keuring TÜV
 • Temperatuur: Max120°C
Levertijd: 1 tot 6 weken
Meer informatie
Vermogen 330 Watt
EAN 0710663208551
Kleur RAL kleur
Aansluiting snoeraansluiting midden
Capaciteit Max 7 m2
IPWaarde IP 44
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.