Heliosa 66 RC zwart, terrasverwarming / patioverwarming met 300 cm aansluitsnoer

€ 649,00
Op voorraad
SKU
PRG-66WDNR20
Levertijd: 1 tot 3 weken

Heliosa 66 RC zwart, terrasverwarming / patioverwarming met 300 cm aansluitsnoer

Heliosa 66 met ingebouwde dimmer is de krachtigste straler in her heliosa gamma. Mede door zijn diepe hoogwaaedige spiegel bekom je een hogere gevoelstempratuur. Met deze krachtpatser tover je een kil terras om in  een tropisch paradijs.

 

Levertijd: 1 tot 3 weken
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heliosa 66 RC zwart, terrasverwarming / patioverwarming met 300 cm aansluitsnoer

De Heliosa 66 met ingebouwde dimmer is de krachtigste straler in her heliosa gamma. Mede door zijn diepe hoogwaaedige spiegel bekom je een hogere gevoelstempratuur. Met deze krachtpatser tover je een kil terras om in  een tropisch paradijs.

Tientallen jaren ervaring en onderzoek op het gebied van infraroodtechnologie hebben Star Progetti in staat gesteld speciale parabolische reflectoren te ontwikkelen en patenteren. De vorm van de reflector en het gebruikte materiaal - een speciale aluminiumlegering - optimaliseren de breking van de infraroodstralen en garanderen zo maximale warmte-efficiëntie en aanzienlijke energiebesparingen.

De concentratie van de infraroodstralen wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor een gelijkmatige verspreiding van warmte mogelijk is, zonder verspreiding. Met een gelijk energieverbruik garanderen Star Progetti elektrische infraroodstralers 30% meer warmteafgifte dan veel andere kachels op de markt.

De elektrische infrarood verwarmingssystemen van Star Progetti gebruiken dezelfde manier van warmteoverdracht als de zonnestralen. De afgegeven warmte wordt direct geabsorbeerd door de objecten, mensen en eventuele constructies die ermee in aanraking komen. Deze zetten de geabsorbeerde golven vervolgens om in thermische energie, die op hun beurt wordt doorgegeven aan de omgeving, waardoor optimaal comfort wordt gecreëerd voor de bewoners van de te verwarmen ruimte.

Om deze reden is er geen warmteverspreiding door directe verwarming van de objecten en de mensen, maar niet van de omgevingslucht, en wordt een efficiënte «lokale opwarming» verkregen.
De heliosa heeft een perfecte verhouding met betrekking tot warmte afgifte en gebruik van stroom.

De Star Progretti Heliosa serie ideaal voor het verwarmen van uw terras, overkapping, veranda of serre. De Heliosa terrasverwarmers kenmerken zich door een uitstekende verhouding tussen het wattage en de warmte afgifte en bevindt zich in de top van de korte golf infrarood terrasverwarmingen . Daar waar men van een minder merk 4000 Watt benodigd hebt om het terras te verwarmen, volstaat een Heliosa korte golf infrarood terras verwarming met 2000 Watt.

Specificaties Infrarood paneel:
Wattage 2000 Watt
Voltage 230 Volt
Gewicht 2,8 Kg
Afmetingen 522 mm x 210 mm x 115 mm
IP Waarde IP X5
Aansluiting 300 cm kabel met stekker
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Lichtkleur Amber
Frequentie 50Hz
Garantie 2 Jaar
Capaciteit 20-25  m²
Herkomst Italië

Levertijd: 1 tot 3 weken

Meer informatie

Meer informatie
Vermogen 2000 Watt
EAN 0710663207271
Kleur Zwart
Capaciteit Max 25 m2
IPWaarde IP X5