Metalen infraroodpaneel met kleur op maat, 600 watt, Ecaros

€ 819,00
Op voorraad
SKU
FAECA0609-600-C
Levertijd: 1 tot 6 weken

Metalen infraroodpaneel met kleur op maat, 400 watt, Ecaros

Het metalen Ecaros verwarmingspaneel is een uitstekende keuze voor het verwarmen van ruimtes tot wel 10 vierkante meter. Dit elektrische paneel biedt niet alleen efficiënte verwarming, maar ook de mogelijkheid voor klanten om de kleur naar wens te kiezen met behulp van een RAL kleurcode. Let wel op dat doordat deze panelen op maat gemaakt moeten worden is het niet mogelijk om de producten op retour te sturen. De fabrieksgarantie is wel geldig.

Met het Ecaros verwarmingspaneel kun je de uitstraling van je ruimte personaliseren. Of je nu wilt dat het paneel naadloos opgaat in je interieur of juist een opvallend accent wilt creëren, de keuze is volledig aan jou. Kies de perfecte kleur met de RAL kleurcode en geniet van een harmonieus geheel.

Praktische voordelen

Naast de esthetische aspecten biedt dit paneel ook praktische voordelen. Met een IP-waarde van 44 is het Ecaros verwarmingspaneel goed beschermd tegen stof en vocht, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen. Je kunt het dus met vertrouwen gebruiken in bijvoorbeeld badkamers of keukens, maar ook gewoon in woonkamers en kantoren.

Dit verwarmingspaneel combineert stijl met functionaliteit en levert efficiënte warmte voor een comfortabele leefomgeving. Verwen jezelf met de veelzijdigheid van het Ecaros verwarmingspaneel en geniet van de voordelen van gepersonaliseerde kleur en betrouwbare verwarming. Kies voor kwaliteit en comfort met het metalen Ecaros verwarmingspaneel.

Wattage

Om de wattage per ruimte te kunnen berekenen gebruik je factor 60 per M2 voor droge ruimtes en factor 90 per M/2 voor vochtigere ruimtes.

Levertijd: 1 tot 6 weken

Maximum 10 characters

Specificaties van het verwarmingspaneel:

Vermogen 600 Watt
Spanning: 230 V
Stroomsterkte: 2,39 A
Gewicht: 11 kg
Afmetingen 59,2 x 89,2 x 1,7 cm
IP Waarde IP 44
Aansluiting 185 cm snoer met stekker
Materiaal Metaal
Kleur RAL kleur (naar keuze)
Garantie 3 Jaar
Capaciteit 7 tot 10 m²
Herkomst Duitsland

Levertijd: 1 tot 6 weken
Meer informatie
Vermogen 600 Watt
EAN 0710663208629
Kleur RAL kleur
Capaciteit Max 11 m2
IPWaarde IP 44
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.