WOOX R4028 SLIMME STEKKERDOOS / SMART MULTI-PLUG, 4X USB , 3X SCHUKO , POWERED BY TUYA , WHITE

€ 73,00
Op voorraad
SKU
q-1057456
Levertijd: 1 tot 8 dagen

De WOOX R4028 slimme stekkerdoos, powered by TUYA, stelt u in staat om uw huishoudelijke apparaten op afstand te bedienen waar u ook bent via de intuïtieve en gratis te gebruiken Woox Home-app.

Met drie stopcontacten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bestuurd en vier USB-poorten die als een groep kunnen worden bediend, biedt deze slimme stekkerdoos flexibele opties voor het beheren van uw apparaten. Bovendien werkt de stekkerdoos rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant voor stembesturing, en is er geen aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig.

Met de energiebesparende tijdschakelknopfunctie kunt u schema's instellen om elektriciteit te besparen en de levensduur van uw apparaten te verlengen. U kunt ook de status van uw apparaten op elk gewenst moment bekijken via de app en de aan/uit-schakelaar bedienen, zelfs als u niet thuis bent.

Met specificaties zoals een nominale invoerspanning van AC 220-240V, een standby stroomverlies van ≤1W en beveiliging tegen overvoltage en piekstroom, biedt de WOOX R4028 slimme stekkerdoos een handige en veilige manier om uw huishoudelijke apparaten op afstand te beheren.

Levertijd: 1 tot 8 dagen
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WOOX R4028 Slimme Stekkerdoos - Verbind uw huis met een slimmere toekomst

Bedien uw huishoudelijke apparaten overal, altijd Met de WOOX Smart Power Strip, ook wel bekend als de Slimme Stekkerdoos, kunt u uw huishoudelijke apparaten eenvoudig op afstand bedienen via de intuïtieve en gratis te gebruiken Woox Home-app, waar u ook bent. Zet op afstand een waterkoker aan, schakel de lampen in de woonkamer in, activeer de luchtreiniger of zet de boiler aan, allemaal met slechts een paar tikken op uw mobiele telefoon.

Stembesturing De WOOX Smart Power Strip werkt naadloos samen met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat u uw apparaten kunt bedienen via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke Slimme Stekkerdoos en communiceer eenvoudig met ze op naam bij het geven van spraakopdrachten. U kunt ook een groep maken voor al uw slimme apparaten en ze allemaal tegelijkertijd bedienen. De drie individueel bestuurbare stopcontacten en vier USB-poorten kunnen allemaal worden gegroepeerd voor gemakkelijke bediening.

Geen extra hub nodig De Slimme Stekkerdoos werkt zonder de noodzaak van een aparte hub of betaalde abonnementsservice en kan worden gekoppeld met elke Wi-Fi router.

Schema's instellen Maak gebruik van de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om uw alledaagse apparaten slimmer te maken. Met de WOOX Smart Power Strip kunt u schema's instellen om elektriciteit te besparen en de levensduur van uw apparaten te verlengen.

Op afstand bedienen Nooit meer zorgen maken over het aan- of uitzetten van verlichting of apparaten tijdens uw reizen. U kunt op elk gewenst moment de status van uw apparaten bekijken via de Woox Home-app en de aan/uit-schakelaar bedienen om energie te besparen.

Specificaties

WiFi smart multi plug - te koppelen met WOOX Home-app ondersteund door Tuya
Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant
Nominale invoerspanning: AC 220-240V
Standby stroomverlies: ≤1W
Maximaal beoordeelde stroom per stopcontact: 10A
Maximaal beoordeelde stroom per USB 2.0-poort: 5V / 2.4A (max 4A voor alle 4 USB-poorten tegelijkertijd)
Protocol: WiFi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
Omgevingstemperatuur: -10°C tot +40°C
Materialen: ABS+PC (750°C V-0 brandvertragend)
Afmetingen: 27 x 6,5 x 4 cm (lengte x breedte x hoogte)
Gewicht: 600 gram
Lengte stroomkabel: 160 cm
Dikte stroomkabel: 8 mm
Randaarde: Ja, stekker met randaarde en stop

Levertijd: 1 tot 8 dagen

Meer informatie

Meer informatie
EAN 0710663208001
Kleur Wit