WOOX R4040-ZWART PTZ SLIMME CAMERA, 1080P, TILT/ZOOM

€ 67,50
Op voorraad
SKU
q-1063376
Levertijd: 1 tot 8 dagen

De WOOX R4040 PTZ slimme camera biedt een 360° rotatie en 104° verticale weergave met Full HD 1080p resolutie. Het heeft een tweerichtingsaudiofunctie waarmee je verbonden kunt blijven met thuis via de WOOX Home-app.

De camera heeft bewegingsdetectie, automatische volgfunctie en patroonherkenningstechnologie die intelligente waarschuwingen naar uw apparaat stuurt. De camera werkt met elke 2,4 Ghz wifi-router en vereist geen aparte hub of betaalde abonnementsdienst.

De Full HD 1080p-beelden van de camera kunnen worden opgeslagen op je telefoon of een Micro SD-kaart van maximaal 128 GB of Tuya-cloudopslag. De camera heeft een IR Cut filter met auto switch infrarood nachtzicht tot wel 8 meter. Het kan op drie manieren worden geïnstalleerd: plat, aan de muur of aan het plafond, en past zijn positie en opnames automatisch aan.

Levertijd: 1 tot 8 dagen
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WOOX R4040

360° roterende en 104° verticale weergaven
Full HD-resolutie van 1080p
Praat met tweerichtingsaudio - met een ingebouwde microfoon en luidspreker kun je met Woox Smart Camera contact houden met thuis, waar je ook bent via de WOOX Home-app.
Ontvang intelligente waarschuwingen - de WOOX Smart PTZ-camera heeft bewegingsdetectie, patroonherkenningstechnologie en intelligente automatische volgfunctie.
Pas uw meldingen aan, zodat u alleen wordt gewaarschuwd voor de dingen die u belangrijk vindt.
Geen hub vereist - werkt met elke 2,4 Ghz Wi-Fi-router zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is

Invoering:
De WOOX R4040 PTZ slimme "Pan/Tilt/Zoom"-camera is ontworpen om heldere 1080p-video te leveren op het moment dat je begint met streamen, zodat je altijd en overal verbonden bent met je huis. Met 360° rotatie en 104° verticale beelden kan de pan tilt camera elke hoek van elke kamer bewaken. Koppelt met Echo Show/Echo Spot en Google Nest Hub, zodat je je stem kunt gebruiken om hem te bedienen, zelfs als je handen vol zijn.

PTZ-besturing
Schuif het scherm in de WOOX Home-app met uw vinger om de rotatie van de lens op afstand te bedienen om het meest uitgebreide beeld te krijgen van de locatie waar de R4040 PTZ-camera is geïnstalleerd.

Bewegingsdetectie, automatische volgfunctie
In de WOOX Home-app zet je de alarmfunctie voor bewegingsdetectie aan om direct een melding te krijgen wanneer een object of persoon door de camera wordt gedetecteerd. U kunt ook de automatische volgfunctie inschakelen in de instellingen van de WOOX Home-app van de R4040 PTZ-camera, zodat een object of persoon wordt gevolgd en gevolgd.

Opnemen van beelden
De Full HD 1080p-beelden die door de R4040 PTZ-camera worden gemaakt, kunnen eenvoudig worden opgeslagen in het geheugen van uw telefoon of u kunt een Micro SD-kaart tot 128 GB toevoegen aan de Micro SD-kaartsleuf van de R4040-eenheid en alle afbeeldingen of foto's daarop opnemen of u kunt de optie gebruiken om ze op te slaan in Tuya-cloudopslag (betaalde service). Het afspelen van de afbeeldingen kan worden gedaan met behulp van de WOOX Home-app en uw gebruikersreferenties, aangezien de opnames versleutelde afbeeldingen zijn en niet extern kunnen worden geüpload. Deze coderingsbeveiliging zorgt ervoor dat uw opnamen niet worden gehackt of in verkeerde handen vallen.

Ondersteuning voor two-way audio
Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je ervoor zorgen dat je de R4040 kunt bekijken, beluisteren en tegelijkertijd kunt spreken. Voer complete gesprekken met mensen of dieren aan de andere kant.

Infrarood nachtzicht
IR Cut filter met auto switch infrarood nachtzicht tot 8 meter.

Makkelijke installatie
U kunt de WOOX R4040 PTZ-camera op drie verschillende manieren installeren:
Vlak; op een plat oppervlak zoals een tafel of bureau.
Muur; schroef de bodemplaat vast aan de muur met de bijgeleverde schroeven.
Plafond; schroef de bodemplaat aan het plafond
Op elke gemonteerde manier past de camera met de WOOX Home-app zijn positie en opnames automatisch aan.

Pakket bestaat uit:
1. Slimme PTZ-camera x 1
2. USB-kabel x 1
3. Gebruikershandleiding x 1
4. Montagebeugel x 1
5. Adapter x 1
6. Schroevenzak x 1
7. Geperforeerde sticker x 1

 

Vendorcode: R4040-BLACK
EAN code: 710663207981
Garantie: 2 jaar, Carry-In Qwerty
Bruto gewicht: 0.35 kg
Verpakking: Retail box
Verpakking overdoos: carton box
Kleur: Zwart

AUDIO FUNCTIES:

Microfoon, Speakers(s), Two-way audio

CONNECTIVITEIT:
Compatibiliteit met geheugenkaartenMicroSD (max. 128 GB)

 

RESOLUTIE:

1920x1080 pixels

 

MULTIMEDIA:
Beeldhoek360° (rotatie), 104° (verticaal zicht), IR-afstand 8m

 

 

Levertijd: 1 tot 8 dagen

Meer informatie

Meer informatie
EAN 710663207981
Kleur Zwart