WOOX R4260 SLIMME BUITENCAMERA , SMART CAMERA , FULL HD 1080P, 2MP LENS

€ 135,00
Op voorraad
SKU
q-1063652
Levertijd: 1 tot 8 dagen

De WOOX R4260 Buitencamera is een weerbestendige, UV-bestendige camera met IP65-certificering, waardoor deze ideaal is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden.

De camera werkt draadloos en wordt gevoed door oplaadbare batterijen, die tot 4 maanden meegaan op een volle lading. De twee-weg audiofunctie stelt u in staat om te luisteren en te praten via de 'WOOX Home' app, waar u ook bent. De camera heeft bewegings- en geluidsdetectie, zodat u live meldingen ontvangt op uw app en diefstal of indringers kunt afschrikken.

De camera biedt kristalheldere Full HD 1080P beeldkwaliteit en heeft automatisch schakelende infrarood nachtzicht tot 8 meter in het donker. Met een brede kijkhoek van 110 graden en de mogelijkheid om te draaien op de beugel, zorgt de WOOX R4260 Buitencamera voor volledige bescherming van uw eigendommen.

Levertijd: 1 tot 8 dagen
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

WOOX R4260 SLIMME BUITENCAMERA , SMART CAMERA , FULL HD 1080P, 2MP LENS

Draadloze verbinding, oplaadbare batterijen

Tweeweg audio

Bewegings-/geluidsdetectie

Full HD 1080P kristalhelder & Automatisch schakelen IR Nachtzicht

Niets belangrijker dan een veilig gevoel, hier is de WOOX R4260 Buitencamera, hij laat je je altijd op je gemak voelen. Als u op zoek bent naar een stijlvolle
beveiligingscamera voor buiten die geen functies opoffert voor budget, WOOX R4260 buitencamera is uw beste keuze.

Weerbestendig, UV-bestendig; IP65 gecertificeerd
De WOOX R4260 is IP65-gecertificeerd, wat de R4260 WOOX-beveiligingscamera voor buiten ideaal maakt om buiten te gebruiken en opnamen te maken in de steeds veranderende buitenomgeving, ongeacht regen of zonneschijn. UV-bestendigheid maakt deze R4260 buitencamera ideaal om uw huis goed te bewaken, zelfs wanneer de ultraviolette stralen bijzonder sterk zijn of de omgevingstemperatuur tussen -20° en 55°C ligt.

Draadloze verbinding, opgeladen op batterijen
R4260 wordt geleverd met oplaadbare batterijen, 2x type R18650 die tot 4 maanden kunnen werken op een volle lading. Opladen van leeg naar vol duurt ongeveer 2 uur met de meegeleverde micro-USB-oplaadkabel die in de verpakking zit. De WOOX Home-app geeft je een melding wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je tijd hebt om op te laden en ervoor te zorgen dat je beveiliging niet te lang uitvalt, je kunt zelfs het percentage instellen in de WOOX Home-app waarbij het batterijpercentage niveau zou de app u moeten waarschuwen om op te laden.

Tweeweg audio
Altijd en overal luisteren en praten met behulp van de 'WOOX Home'-app. WOOX Home R4260 Cam Outdoor is uitgerust met uitstekende tweerichtingscommunicatie en ondersteunt echo-onderdrukking. Hiermee kunt u de koerier vragen om het pakket op de veranda achter te laten om de bezorging zonder toezicht te voltooien, of om potentiële dieven af te schrikken.

Bewegings-/geluidsdetectie
Houd uw eigendom te allen tijde in de gaten. WOOX Home R4260 Cam Outdoor beschikt over bewegings- en geluidsdetectie, live waarschuwingen raken je app vrij snel, maken het gemakkelijk om dieven of indringers af te schrikken en te vangen.

Full HD 1080P kristalhelder & Automatisch schakelen IR Nachtzicht
WOOX R4260 Cam Outdoor kan op zijn beugel draaien om de beste positie voor jou te garanderen. Samen met zijn gezichtsveld van 110 graden biedt het je de volledige bescherming die je nodig hebt. Ook uitgerust met een hoogwaardige 1/3 inch sensor en 1080P HD-cameralens. Nachtzicht tot 8 meter in pikzwart.

Levertijd: 1 tot 8 dagen

Meer informatie

Meer informatie
EAN 0710663208025
Kleur Zwart
IPWaarde IP 65