WOOX R6084 SMART VENTILATOR / TOWER-FAN, WI-FI, 45W, 96 CM, IP20, POWER, OSC, TIMER, MODE, SPEED

€ 195,00
Op voorraad
SKU
q-1060336
Levertijd: 1 tot 8 dagen

De WOOX R6084 Smart Tower Fan is een krachtige ventilator die op 4 verschillende manieren kan worden bediend. Via de WOOX Home-app, spraakbesturing met Google Nest Hub of Amazon Echoshow, een infrarood afstandsbediening of handmatige knoppen bovenop de ventilator.

De ventilator heeft een horizontale oscillatiefunctie van 70° om de luchtstroom naar een bredere omgeving te kunnen richten en een snelheidsmodus met 3 niveaus (laag, gemiddeld en hoog) die kan worden ingesteld op de gewenste temperatuur.

Bovendien heeft het apparaat 3 koelprogramma's (normaal, natuurlijk en sleep & child), elk met een andere snelheidsinstelling en geluidsniveau om aan verschillende behoeften te voldoen.

De oscillatiemodus is handig op warme dagen wanneer een hele zithoek moet worden afgekoeld of wanneer er meerdere mensen in één kantoor werken. De ventilator is energiebesparend en effectief en biedt altijd de perfecte luchtstroomsterkte, of het nu gaat om een zacht briesje of een sterke windvlaag.

Levertijd: 1 tot 8 dagen
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WOOX R6084 SMART TOWER-FAN / VENTILATOR

4 manieren om te controleren
Oscillatie functie
Modus met 3 snelheden, modus met 3 programma's
Werkt met Google Nest Hub en Amazon Echoshow

Maak kennis met onze krachtige 96 cm hoge R6084 Smart Tower Fan die je verrast met een sterke windvlaag, een zacht briesje en alles daartussenin. U vindt altijd de perfecte luchtstroomsterkte. Het maakt niet uit waar u zich in de ruimte bevindt, want dankzij de horizontale oscillatiefunctie brengt hij overal een aangename koelte.

4 manieren om te controleren
R6084 Torenventilator geeft je de mogelijkheid om hem op 4 verschillende manieren te bedienen. Door onze WOOX Home-app, om hem via je eigen WiFi-netwerk te gebruiken en te bedienen vanaf waar je ook bent, stelt deze bediening je in staat om een kamer koel te houden, zelfs als je niet hier.
Door middel van spraakbesturing, wanneer uw R6084 is verbonden met de WOOX Home-applicatie, is er een installatie in één stap om uw torenventilator te verbinden met uw Google Home- of Amazon Alexa-spraakbesturingssysteem, zodat u de R6084 met uw stem kunt bedienen in uw eigen spraakbesturingsset omhoog.
Met afstandsbediening leveren we in het R6084 Torenventilator pakket een infrarood afstandsbediening zodat je traditioneel ook de slimme torenventilator bedient wanneer je je WOOX Home app of een andere spraakgestuurde speaker niet bij de hand hebt.
Met handmatige knoppen bovenop de R6084 Tower Fan vindt u mooie responsieve knoppen om het product optimaal te bedienen, stel elke snelheid, modus of timer ook in met deze handmatige knoppen.

Oscillatie
Onze WOOX R6084 Torenventilator wordt geleverd met een 70° horizontale oscillatiemodus die een luchtstroom naar een breder benodigde omgeving mogelijk maakt, de torenventilator draait zachtjes aangedreven door zijn krachtige oscillatiemotor. Deze oscillatiestand is erg handig op die warme dagen wanneer je een hele zithoek in je woonkamer wilt afkoelen of wanneer je met meerdere collega's in één kantoor aan het werk bent.

Modus met 3 snelheden
Onze R6084 Torenventilator wordt geleverd met een snelheidsmodus met 3 niveaus, Laag, Gemiddeld en Hoog, die u natuurlijk kunt instellen op een van de 4 bedieningswijzen zoals hierboven beschreven. In het apparaat kun je de gewenste temperatuur instellen die je wilt koelen

3-programmamodus
WOOX Torenventilator geeft je de mogelijkheid om drie verschillende koelprogramma's in te stellen; Normaal, dit is het reguliere blazende afkoelprogramma, dat het snelste resultaat in je kamer geeft. Natuurlijk zorgt de torenventilator ervoor dat deze de omgeving op de meest natuurlijke manier afkoelt manier, energiebesparend maar nog steeds effectief door de temperatuur op een natuurlijke manier te verlagen.Sleep & Child, langzaam blazende methode die ervoor zorgt dat het geluidsniveau van het apparaat op zijn laagst is en het afkoelen een zacht briesje is, zodat je verzekerd bent van een lekker en comfortabele rust terwijl u nog steeds een effectieve koelervaring krijgt.

Pakket bestaat uit:
1. R6084 Torenventilator met netsnoer
2. IR-afstandsbediening
3. Meertalige gebruikershandleiding

 

Vendorcode: R6084
EAN code: 0710663207998
Garantie: 2 jaar, Carry-In Qwerty
Bruto afmetingen: 315 x 315 x 960 mm
Bruto gewicht: 3.8 kg
Verpakking: Retail box
Verpakking overdoos: carton box
Kleur: Zwart

Besturings mode:
Power, Timer, OSC, MODE, SPEED

Kabel lengte: 1.5 m
Kleur: Black

 

Levertijd: 1 tot 8 dagen

Meer informatie

Meer informatie
Vermogen 45 Watt
EAN 710663207998
Kleur Zwart
IPWaarde IP 20