WOOX R6113 SMART stopcontact/plug 16A met Energiemanagement, WI-FI en BLUETOOTH

€ 24,00
Op voorraad
SKU
q-1062184
Levertijd: 1 tot 8 dagen

Met een Woox Smart Plug kun je huishoudelijke apparaten op afstand bedienen via internet, vanaf je werk of op vakantie.

Via de intuïtieve Woox Home-app kun je met slechts een paar tikken op je telefoon bijvoorbeeld een waterkoker aanzetten, de lichten in de woonkamer aan doen, de luchtreiniger aanzetten of zelfs de boiler inschakelen.

De R6113 Smart Plug gaat nog een stap verder door energiemonitoring te bieden: je kunt real-time het stroomverbruik van het apparaat dat is aangesloten op de slimme stekker bekijken en het historische stroomverbruik in het logboek volgen.

De Smart Plug werkt met Amazon Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing en er is geen aparte hub of betaalde abonnementsdienst nodig. Bovendien kun je met de energiebesparende tijdschakelfunctie gewone kleine apparaten in huis handiger in gebruik maken en hun levensduur verlengen.

Levertijd: 1 tot 8 dagen
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw huis verbinden met een slimmere toekomst
Op het werk, op vakantie, waar je ook bent: bedien je huishoudelijke apparaten op afstand via internet via een Woox Smart Plug. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan te zetten of zelfs de boiler aan te zetten. Het is allemaal gedaan met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app.

Energiebewaking
Het is nu meer dan ooit belangrijk om verstandig met energie om te gaan. WOOX smart plug oplossingen geven je al het voordeel om op een slimme manier in te spelen op een lager stroomverbruik maar met deze R6113 gaan we nog een stap verder, energiemonitoring. Met de R6113 kunt u real-time het stroomverbruik zien van het apparaat dat is aangesloten op de R6113 slimme stekker. U kunt ook al het historische stroomverbruik van het aangesloten apparaat volgen in het geschiedenislogboek. Zowel het real-time als het historische stroomverbruik wordt weergegeven in de WOOX Home app.

Spraakbesturing
De Woox Smart Plug werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Wijs elke Smart Plug een naam toe en communiceer eenvoudig op naam wanneer u een spraakopdracht geeft. Je kunt ook een groep maken voor al je slimme apparaten en ze allemaal met één commando bedienen.

Geen naaf nodig
De Smart Plug werkt met elke Wi-Fi-router zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsdienst nodig is.

Stel een schema op
Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelfunctie om gewone kleine apparaten in huis handiger in gebruik te maken. Een Woox Smart Plug kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken.

 

Vendorcode: R6113
EAN code: 710663207974
Garantie: 2 jaar, Carry-In Qwerty
Bruto afmetingen: 70 x 72 x 95 mm
Bruto gewicht: 0.12 kg
Verpakking: Retail box
Verpakking overdoos: carton box
Kleur: Wit

Koppelopties: Schuko, Wi-Fi en Bluetooth

Kleur: Wit

 

Levertijd: 1 tot 8 dagen

Meer informatie

Meer informatie
EAN 710663207974
Kleur Wit